Denne bloggen er startet som et resultat av min voksende interesse for økonomi. Jeg elsker å spare penger, og bruker mye tid på å finne de rimeligste alternativene. Denne filosofien kommer til syne uavhengig av om det gjelder bruk av kredittkort, forsikring eller kjøp av mat i butikken. Etter mange oppfordringer fra familie og venner har jeg endelig satt meg bak tastaturet.

Jeg har brukt mye tid på å se etter gode økonomiske løsninger. Nå vil jeg dele alle de beste tipsene mine med et større publikum. Lurer du på hva som er fordelene med å bruke kredittkort? Hvilke typer lån som er mest fordelaktige? Eller hvilket bonusprogram du bør velge når du reiser? Dette er bare noen av de temaene jeg omtaler her på nettsiden. Jeg er lidenskapelig opptatt av disse tingene, og håper at jeg kan gjøre hverdagen enklere for andre. Man kan spare utrolig mye på å gjøre de riktige valgene innenfor privatøkonomi.